Закуската е едно от най-важните хранения за деня... А пък неделните такива са много повече от просто поемане на калории и енергия, направо са си ритуал. И въоръжени с това знание се впускаме да разнообразяваме дори най-баналния сандвич :)
Ето едни симпатични калинки, които не изискват много продукти, но пък са радост за окото и небцето. Идеята за тях циркулира из интернет-пространството.
Нужни са ви следните продукти:
Препичаме филийките, намазваме ги още топли с масло, разрязваме на половинки. Разпределяме филето сьомга отгоре. На всяка филийка поставяме магданоз. Разполовяваме чери доматчетата, а всяка половинка леко разрязваме, но не докрай, за да оформим крилата. Поставяме по една оформена половинка домат на всяка филийка. Разрязваме маслините на половинки и ги поставяме пред доматчетата. Точки на калинките оформяме от маслини.
Да ви е сладко :)
Ето едни симпатични калинки, които не изискват много продукти, но пък са радост за окото и небцето. Идеята за тях циркулира из интернет-пространството.
Нужни са ви следните продукти:
- филийки черен хляб
- масло
- филе сьомга пушено
- чери домати
- черно маслини без костилки
- магданоз
Препичаме филийките, намазваме ги още топли с масло, разрязваме на половинки. Разпределяме филето сьомга отгоре. На всяка филийка поставяме магданоз. Разполовяваме чери доматчетата, а всяка половинка леко разрязваме, но не докрай, за да оформим крилата. Поставяме по една оформена половинка домат на всяка филийка. Разрязваме маслините на половинки и ги поставяме пред доматчетата. Точки на калинките оформяме от маслини.